Keep Cool vom Haus Vogelsang – “Glenn” – 17-05-2015

Glenn is geboren op 17 mei 2015 in Reilingen (nabij Hockenheim) in Duitsland bij Christina Golz. Voluit heet hij Keep Cool vom Haus Vogelsang. Het K-nest telde maar liefst 11 pups.
De naam Glenn betekent:  van de vallei, maar herinnert ons ook aan de prachtige kasteelserie Monarch of the Glen – Glenbogle in Schotland.

Hij veroverde al heel snel het hart van onze oude Keira, ze vond het heerlijk om hem om zich heen te hebben. Glenn is een grote tri-colour reu met een zacht en rustig karakter. Hij doet zijn stamboomnaam eer aan en houdt zijn hoofd koel. Deze Joris Goedbloed sluit met al onze dieren op het erf een goede vriendschap. Rode poes Miep is graag bij hem in de buurt.

Buiten tijdens de wandeling is hij helemaal in zijn element. Rennen is zijn lust en zijn leven; vanuit het niets haalt hij een enorme snelheid, zijn lange benen zitten hem beslist niet in de weg.
Vol gas sprint hij door ons bos, wijkt graag af van de paden en laveert behendig tussen de bomen en struiken.

Op de leeftijd van 10 maanden is hij in Uffelte gestart met de cursus schapen drijven. Zijn passie is sterker dan luisteren…  als hij mag kiezen tussen de schapen en de baas, verlies ik het toch… helaas : )
Toch hebben we het volste vertrouwen in hem en zal het heus goed komen.
Geduld en consequent zullen de toverwoorden zijn bij deze mooie zwarte man.

Keep Cool vom Haus Vogelsang - “Glenn” - 17-05-2015

HD A; CEA/PRA/Kat  vrij;  CEA +/- ;  DM +/+ ; PRA +/+ ; MDR1 +/-

Bert en Judith Steginga
De Leiding 18
7738 PH Witharen